Economie de scara

Definitie Economie de scara

Principiu economic, potrivit caruia costul mediu (unitar) al unui produs scade pe masura cresterii numarului de unitati fabricate/vandute - rezultat al unei mai judicioase repartizari a costurilor fixe si a avantajelor productiei de serie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Economie de scara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Economie de scara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Economie de scara. Definitiile termenilor despre Economie de scara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Economie de scara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Economie de scara.