Economie financiara

Definitie Economie financiara

Acea ramura a disciplinei economice consacrata analizei deciziilor de alocare a resurselor monetare in procesele de productie de bunuri sau de servicii, in vederea maximizarii sumelor banesti care vor rezulta din vanzarea acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Economie financiara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Economie financiara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Economie financiara. Definitiile termenilor despre Economie financiara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Economie financiara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Economie financiara.