ecoturism    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ecoturism

 • ecoturism. Calatoreste si fotografiaza. Cunoaste lumea altfel cu PhotoTOUR

  ecoturism

  Brasov, Brasov - 24 February 2012

  Comunicat de S.C. Camera MM S.R.L.

  Ce au in comun hutulii din Bucovina , pinguinii din Stramtoarea Magellan si templul hindu Pashupatinath? Povesti vii, redate prin intermediul obiectivului si dedicate colectionarilor de momente unice, numiti fotografi. Povesti adunate intr-un singu ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: fotografie , calatorie , workshop foto , bucovina , scoala de vara , programe , mihai moiceanu , phototour , tururi , ecoturism , maramures , patagonia.

  Vezi toate comunicatele de presa despre ecoturism

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ecoturism.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ecoturism. Informatiile despre ecoturism cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ecoturism, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ecoturism, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.