miercuri/13.06.2005/Editura All Beck/Bucureşti/Cartea de cereri şi acţiuni/220 de acte procedurale uzuale

BUCURESTI - 13 iunie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

220 de acte procedurale uzuale de drept civil, comercial, dreptul familiei, dreptul muncii şi contencios administrativ sunt acum disponibile în „Cartea de cereri şi acţiuni în justiţie”.

„Cartea de cereri şi acţiuni în justiţie” scoasă de Editura All Beck conţine 220 de acte procedurale uzuale de drept civil, comercial, dreptul familiei, dreptul muncii şi contencios administrativ. Fiecare cerere şi acţiune este însoţită de ample comentarii şi explicaţii structurate pe elementele esenţiale ale acesteia: natura juridică, calitatea procesuală, obiectul, temeiul de fapt şi de drept, mijloacele de proba, timbrajul şi instanţa competentă.
Lucrarea, pentru a facilita utilizarea în activitatea de zi cu zi, este însoţită de un CD –ROM ce conţine:
Toate modelele de cereri şi acţiuni în format Word;
Calculatorul taxelor de timbu;
Informaţii utile (instanţe judecătoreşti, Ministerul Public, registrul comerţului, camerele de comerţ şi industrie, executori judecătoreşti, licidatori şi practicieni reorganizare).

“Nu putem şti dacă această lucrare reprezintă în sine o garanţie a succesului, dar putem afirma cu certitudine că ea reprezintă cel puţin o garanţie a profesionalismului” - a declarat despre această lucrare prof. univ dr dl. Gabriel Boroi.

Autorii O. Spineanu - Matei, R. Moglan, L. Ivanovici, M. Prisăcaru şi I. Matei sunt judecători de curte de apel, astfel încât modelele de acţiuni valorifică bogata lor experienţă în domeniul juridic, aceştia cenzurând zilnic astfel de cereri.

Apărută în luna mai în colecţia Modele • Comentarii • Explicaţii, ea va fi urmată, în aceeaşi colecţie, de Cartea contractelor civile şi comerciale.

Despre Editura C.H. Beck

Aparută în 1998, ca urmare a asocierii dintre grupul românesc al Editurilor All şi casa germană de editură C.H. Beck, Editura All Beck a câştigat încrederea unui segment în creştere de cititori de literatură juridică şi economică de specialitate. All Beck este în prezent cea mai mare editură de carte juridică şi economică din România. În 5 ani de funcţionare Editura All Beck a reuşit să publice aproximativ 800 de titluri într-un tiraj de peste 1.000.000 de exemplare. Obiectivul editurii pentru anul 2005 este să păstreze prima poziţie pe piaţa de literatură juridică, oferind clienţilor informaţii din cele mai variate domenii ale dreptului, prezentate simplu si elegant.
Editura All Beck
Adresa: Str. Serg. Nutu Ion, nr. 2, sector 5
Bucuresti
Tel: 021.335.32.12