Comunicate Editura Litera

Editura Litera

Compania Editura Litera a emis 212 comunicate de presa

 • Coperta

  BUCURESTI - 23 ianuarie 2018

  Anul literar 2018 începe cu un nou volum din celebra serie autobiografică
  Lupta mea . Cartea a cincea , Mai sunt și zile cu ploaie, de scriitorul norvegian Karl Ove Knausgård, a apărut săptămâna aceasta la Editura Litera .
      comunicatul de presa

 • 2018

  BUCURESTI - 3 ianuarie 2018

  Așa cum v-a obișnuit, și în 2018 Editura Litera Mică își surprinde cititorii cu o ofertă foarte bogată de cărți cu subiecte din universul copilăriei și al adolescenței: de la “primele cuvinte” la ficțiune, de la știință la biografii ale oamenilor celebri. Acestora li se adaugă o listă impresionantă de cărți aparținând unor licențe străine precum Disney, National Geographic, Lego, Nickelodeon, Animaccord, TNT, Minecraft și altele.     comunicatul de presa

 • 2018

  BUCURESTI - 3 ianuarie 2018

  Anul literar 2018 începe cu volumul cinci din celebra serie „Lupta mea” de Karl Ove
  Knausgård: „Mai sunt și zile cu ploaie” și continuă spre jumătatea anului cu ultimul volum ce va încheia autobiografia autorului norvegian transpusă în acest roman de o forță literară neobișnuită, capodoperă a secolului XXI: în total șase volume cu peste 3600 de pagini.
      comunicatul de presa

 • Testamentul lui Abraham

  BUCURESTI - 27 noiembrie 2017

  Cea mai așteptată carte a anului, Testamentul lui Abraham, de Igor Bergler, a luat trofeul pentru „Cea mai râvnită carte a Târgului”!
  După succesul uriaș al Bibliei pierdute, Igor Bergler revine cu un roman și mai surprinzător decât primul. Conspirațiile sunt și mai teribile, misterele și mai adânci, ritmul și mai amețitor. Piesele de puzzle care îl alcătuiesc, referințele culturale ascunse în plină vedere – de cele mai multe ori în cheie parodică – și inteligența diabolică a construcției fac din lectura lui o experiență absolut unică. Bestsellerul „Testamentul lui Abraham” a fost lansat oficial la Târgul de carte Gaudeamus în prezența autorului și a invitaților săi: Pavel Șușară, Jean Harris, Bedros Horasangian.
      comunicatul de presa

 • Meik Wiking la Gaudeamus

  BUCURESTI - 13 noiembrie 2017

  Meik Wiking, autorul Litera al bestsellerului „Mica Enciclopedie Hygge: Rețeta daneză a fericirii”, vine la București, la Târgul de carte Gaudeamus, pentru lansarea celei de-a doua cărți „Mica Enciclopedie Lykke: În căutarea celor mai fericiți oameni din lume”.    comunicatul de presa

 • Litera la Gaudeamus, Ilustratie Mura

  BUCURESTI - 9 noiembrie 2017


  În fiecare an, timp de cinci zile, iubitorii de carte se întâlnesc în același loc pentru a fi mai aproape de cărțile și de scriitorii pe care îi îndrăgesc: la Târgul Internațional Gaudeamus . Începând de miercuri, 22 noiembrie, până duminică, 26 noiembrie, Editura Litera își așteaptă cititorii la standul său din Pavilionul Central Romexpo, cu peste 1200 de volume, cu lansări de carte și sesiuni de autografe, evenimente speciale, reduceri, promoții și premii garantate.
      comunicatul de presa