Editura Litera lansează colecţia Romantic Suspense!

BUCURESTI - 13 martie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Luni, 17 martie, Editura Litera lansează colecţia Romantic Suspense , o nouă serie de 10 cărţi semnate de cele mai apreciate autoare de literatură romantică ale momentului: Sandra Brown , Jackie Collins, J D Robb , Julie Garwood, Mary Higgins Clark .

Succesul constant de care se bucură seriile de literatură romantică îndreptățește apariția unei noi colecții îndelung așteptate de cititoarele cu adevărat pasionate. Romantic Suspense este o colecție romantică incendiară, în care poveștile de dragoste se împletesc cu suspansul și misterul. Eroinele acestei noi serii sunt femei puternice, temperamente de cele mai multe ori vulcanice, angrenate în situații-limită care le pun la încercare caracterul și, uneori, le amenință viața. Acțiunea centrală marcată de suspans și de mister creează legături complexe între personaje, iar firele narative țes de fiecare dată o urzeală romantică.

 

Cele 10 cărţi ale colecţiei vor apărea în fiecare zi de luni a următoarelor 10 săptămâni, la toate chioşcurile de ziare exclusiv cu ziarul Libertatea: Sandra Brown - Sub pretextul iubirii,  J.D.Robb - Dezvăluiri imposibile, Sandra Brown- Legile inimii, Julie Garwood - Vorbe dulci,  Mary Higgins Clark - Identitate furată, Sandra Brown - O ispită irezistibilă, Jackie Collins - Păcate,  J.D.Robb - Prins în capcană, Julie Garwood - Moştenire cu obligaţii, Sandra Brown- Dovada perfectă.

Despre Editura Litera

Litera aniversează 25 de ani de existență!
În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. Se împlinesc, așadar, anul acesta, 25 de ani de existență. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, Litera a editat peste 4 000 de titluri, într-un tiraj total de aproape 46 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte. Îți mulțumim că ne ești alături, și te invităm să ne însoțești, și de acum înainte, în călătoria noastră printre cărți, idei și cuvinte.
Litera - Un sfert de secol de cărți!