Editura

Definitie Editura

Structura organizatorica de tipul intreprinderii, specializata in valorificarea dreptului de autor prin reproducerea si difuzarea operelor de creatie intelectuala de orice fel (literare, stiintifice, artistice), prin editarea de carti si de publicatii periodice precum si prin editarea de brosuri, ziare, afise etc.Unele edituri functioneaza in cadrul si sub egida anumitor fundatii sau asociatii non-profit, iar altele sunt organizate ca societati comerciale.De asemenea, editurile de regula sunt specializate pe valorificarea operelor de creatie intelectuala din anumite domenii, precum: - literatura beletristica, - literatura religioasa, - literatura medicala, - literatura stiintifica, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Editura? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Editura.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Editura. Definitiile termenilor despre Editura cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Editura, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Editura.