edtech20    

Comunicate de presa si evenimente pe tema edtech20

 • edtech20. EdTech 20

  edtech20

  Bucuresti - 17 June 2013

  Comunicat de SIVECO Romania S.A.

  Clasamentul continental al liderilor in furnizarea de solutii educationale este dominat de firme din Marea Britanie si din tarile nordice. SIVECO este singura firma din Europa Centrala si de Sud Est aflata in top ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: elearning , siveco , edtech20

  Vezi toate comunicatele de presa despre edtech20

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul edtech20.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la edtech20. Informatiile despre edtech20 cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul edtech20, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la edtech20, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.