Burse la Istituto Europeo di Design pentru cursurile de 3 ani, 2010/2011

BUCURESTI - 9 februarie 2010

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Istituto Europeo di Design a lansat un nou concurs de burse pentru cursurile de trei ani (2010-2011).
Vor fi acordate 34 de burse pentru programele de studii in moda, design, arte vizuale si comunicare desfasurate la sediile IED din Milano, Roma, Torino, Cagliari, Madrid si Barcelona:
-9 burse totale, care acopera taxa de curs (nu si taxa de inscriere)
-25 de burse partiale, care acopera 50% din taxa de curs
Data limita pentru depunerea proiectelor este 12 aprilie.
Bursele sint destinate incepatorilor in domeniu.

Tema concursului IED din acest an este legata de tot ceea ce poate deveni un idol, un vis sau un icon in imaginatia studentului. Se vor evita referirile la intelesurile religioase.

IED Design. Briefing: proiectati un spatiu de cult, un obiect de cult restilizat sau nou, o masina, o bicicleta, un tren , un spatiu de expozitie reprezentind „cultul tau”

IED Arte Vizuale. Briefing: exprimati-va vizual prin intermediul unui poster, a unui video, a unei carti postale, a unor desene sau a unei galerii foto (in functie de cursul ales) care caracterizeaza „cultul tau” si identitatea acestuia.

IED Comunicare. Briefing: exprimati-va cultul prin realizarea unei campanii de publicitate, de marketing sau prin intermediul unei retele de tip blog, site web sau cont pe MySpace etc., unde puteti impartasi imagini si opinii despre cult.

IED Design Moda.
-Cursurile Design de bijuterii, Design de accesorii si pantofi, Design de moda. Briefing: realizati design-ul unui obiect de imbracaminte, rochie, pantofi, bijuterii, accesoriu de moda sau orice altceva legat de moda, care reprezinta sau caracterizeaza cultul tau.
-Cursul Stilist de moda. Briefing: descrieti sau creati un stil de cult sau o imagine de moda, ceva care a fost intotdeauna prezent in imaginatia ta, inspirat sau nu de trendurile actuale din moda.
-Cursurile Marketing in Moda, Comunicare in Moda, Marketing si Comunicare in Moda, Management Creativ in Moda. Briefing: creeaza un eveniment de moda sau o campanie de marketing pentru cultul tau.

Pentru informatii suplimentare si detalii despre inscrieri, va rugam sa contactati Edu Project:
office@eduproject.ro
edu.project@yahoo.com
edu.project@email.com

Va invitam sa ne vizitati la standul IED de la tirgul educational RIUF 2010 care va avea loc la Bucuresti (Teatrul National din Bucuresti) in perioada 13-14 martie si Timisoara (Hotel Timisoara) 16 martie.

Despre Edu & Eng Project SRL

Edu Project este un proiect educational pentru sprijinirea tinerilor in alegerea programelor de studii unviersitare si postuniversitare.
Diana Popescu
Edu Project
office@eduproject.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/edu-eng-project-srl/burse-la-istituto-europeo-di-design-pentru-cursurile-de-3-ani-20102011