Poze Educatia adultilor

 • Eros Show 2012 - locul de joaca al adultilor!

  Poza: Eros Show 2012, locul de joaca al adultilor, revine in Mai la Sala Polivalenta.

 • Businessul din Romania sustine educatia. Un sfert de milion de tineri romani au beneficiat gratuit de programe educationale „learning by doing”

  Poza: Businessul din Romania sustine educatia. Un sfert de milion de tineri romani au beneficiat gratuit de programe educationale „learning by doing”

 • cursuri agenti imobiliari

  Poza: Educatia Imobiliara la nivelul “celor 7 ani de acasa” - Academia APOLLON

 • Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor dezvolta campania de publicitate prin Media Consulta International

  Poza: Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor dezvolta campania de publicitate prin Media Consulta International

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul educatia adultilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la educatia adultilor. Pozele pe tema educatia adultilor cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul educatia adultilor, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la educatia adultilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la educatia adultilor.