Poze Educatia sexuala

 • Businessul din Romania sustine educatia. Un sfert de milion de tineri romani au beneficiat gratuit de programe educationale „learning by doing”

  Poza: Businessul din Romania sustine educatia. Un sfert de milion de tineri romani au beneficiat gratuit de programe educationale „learning by doing”

 • cursuri agenti imobiliari

  Poza: Educatia Imobiliara la nivelul “celor 7 ani de acasa” - Academia APOLLON

 • Helinick sustine dezvoltarea si educatia copiilor

  Poza: Helinick sustine dezvoltarea si educatia copiilor

 • Platforma educationala www.123edu.ro

  Poza: Cu 123edu.ro, internetul devine o parte din educatia copilului

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul educatia sexuala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la educatia sexuala. Pozele pe tema educatia sexuala cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul educatia sexuala, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la educatia sexuala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la educatia sexuala.