eduplus    

Comunicate de presa si evenimente pe tema eduplus

 • eduplus. INSOFT lansează EduPlus - aplicație educațională interactivă pentru elevii din ciclul primar

  eduplus

  Bucuresti - 15 December 2014

  Comunicat de INSOFT development and consulting

  ... eduplus este destinată elevilor din clasele I și a II-a și include o serie de activități interactive, distractive și jocuri captivante ce au rolul de a-i ajuta pe cei mici să învețe cu ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: ipad , aplicatie , educational , insoft , eduplus , elevi ciclu primar , activitati interactive

  Vezi toate comunicatele de presa despre eduplus

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul eduplus.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la eduplus. Informatiile despre eduplus cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul eduplus, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la eduplus, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.