Cel mai mare distribuitor IT din Europa intra pe piata din Romania

BUCURESTI - 9 iulie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Internet

Live site

Pentru a satisface cererea tot mai mare din partea resellerilor romani, distribuitorul IT danez EET EUROPARTS isi extinde acum activitatea si in Romania.

Cel mai mare distribuitor IT din Europa intra pe piata din Romania

Copenhaga – 09 iulie 2013: De mai mult de 26 ani ETT Europarts furnizeaza resellerilor IT europeni piese de schimb si accesorii. In prezent EET Europarts este cel mai mare distribuitor european de supraveghere video , piese de schimb si accesorii pentru computere , imprimante , telefoane mobile , catalogul de produse incluzand, de asemenea, solutii de securitate, home entertainment si lifestyle electronics.

EET Europarts este distribuitor al multor marci leader pe aceste segmente de produse. Oferta EET Europarts cuprinde peste 300 branduri și mai mult de 400.000 produse.

EET Group, compania mama a tuturor subsidiarelor EET Europarts, are sediul corporativ in Copenhaga, Danemarca si opereaza pe 21 de piete in Europa si Africa. In iulie 2013 EET Europarts si-a extins activitatea intrand si pe piata din Romania.

”Ca parte a planului nostru strategic de expansiune am constituit  subsidiara comerciala  EET Europarts International” declara John Thomas, CEO al grupului cu sediul in Copenhaga. ”Primul pas al diviziei internationale a fost intrarea EET Europarts in Estonia, Letonia si Lituania, faza care tocmai s-a incheiat. In aceasta vara ne vom extinde operatiunile in Romania si Ungaria. Am ales aceste piete pe baza cererii in crestere din partea resellerilor din aceste tari.”

EET Europarts ofera resellerilor oportunitati de afaceri extrem de interesante. In afara de gama foarte variata de produse ale brandurilor leader pe care le reprezentam, compania ofera resellerilor  simplitate in procesele de lucru, calitate superioara a produselor si livrarilor, precum si cel mai mare stoc disponibil in Europa.

Centrul logistic al EET Group se afla langa Copenhaga si opereaza zi de zi livrari catre toata Europa. Calitatea inalta a livrarilor este asigurata de angajatii nostri specializati in logistica, precum si de sistemele video de supraveghere si control al calitatii.

EET Europarts pune la dispozitia clientilor sai mai multe instrumente de comert electronic. Resellerii pot face comenzi prin webshop 24/7, avand de asemenea posibilitatea sa vizualizeze in timp real preturile si disponibilitatea stocurilor. Handlingul electronic se ofera si prin XML, clientul putand obtine actualizari de pret, cotizatii, confirmari ale comenzilor, facturi si informatii despre livrari.

EET Group a dezvoltat un Product Guide bazat pe web, acesta obtinand premiul Distree EMEA la Monaco in 2012 ca ”Distributor initiative of the Year”. Acest ghid este disponibil in 16 limbi si ofera un catalog complet pentru mai mult de 50.000 computere și imprimante cu instructiuni pentru mai mult de 1 milion de produse relationate.

"Oferim resellerilor un concept superior de distributie, pe langa faptul ca am inteles importanta adaptarii la pietele locale", spune John Thomas si subliniaza acest lucru ca fiind, de asemenea, un factor cheie al succesului EET Europarts. "Angajatii nostri sunt nativi si punem accent pe adaptarea filialelor noastre de vanzari la realitatile pietelor locale."

Responsabil cu dezvoltarea afacerilor in Romania va fi Alvaro Artero, Vice President of Sales and Business Development. “Obiectivul nostru este ca EET Europarts sa devina si in Romania partenerul preferat al resellerilor IT.” declara Alvaro Artero. "Vom oferi distribuitorilor romani cel mai variat portofoliu de produse, cele mai bune servicii si o abordare personalizata in limba romana."

Despre EET EUROPARTS

EET Europarts este un distribuitor care opereaza in sectorul IT, al solutiilor de supraveghere si securitate, home entertainment si lifestyle electronics. Compania este cel mai mare distribuitor din Europa pe segmentele de supraveghere video, piese de schimb si accesorii pentru computere, imprimante si telefoane mobile.

EET Europarts este reprezentant al multor marci leader pe aceste segmente de produse. In portofoliul nostru includem peste 400.000 produse si peste de 300 de branduri, printre care: HP, Lexmark, IBM, Canon, Epson, Acer, Axis, Synology, IQeye, Samsung, Ernitec, Sony, Milestone, Sling Media, B&O PLAY, MicroBattery, MicroMemory, MicroLamp, MicroStorage, MicroConnect, MicroScreen, Hitachi, Western Digital, eSTUFF, Sandberg, Garmin, Jawbone, Kensington, Libratone, Loewe si multe altele.

EET Europarts face parte din EET Group, fundat in 1986 si in prezent unul dintre distribuitorii europeni leader pe segmentele IT, securitate & supraveghere, home entertainment si lifestyle electronics. EET Group are 27 birouri comerciale in 21 tari din Europa si Africa, un total de peste 400 de angajati, deserveste mai mult de 40.000 reselleri si face mai mult de 750.000 livrari pe an. Pentru mai multe informatii va rugam vizitati www.eeteuroparts.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/eet-europarts/cel-mai-mare-distribuitor-it-din-europa-intra-pe-piata-din-romania