Efect al actului juridic civil

Definitie Efect al actului juridic civil

Nasterea, modificarea sau stingerea de raporturi juridice civile concrete, sau, si mai concret, insesi drepturile subiective civile si obligatiile corelative la care actul da nastere, pe care le modifica sau pe care le stinge.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Efect al actului juridic civil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Efect al actului juridic civil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Efect al actului juridic civil. Definitiile termenilor despre Efect al actului juridic civil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Efect al actului juridic civil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Efect al actului juridic civil.