Efect indoielnic

Definitie Efect indoielnic

Efect comercial care este de mai multe tipuri:a) efecte de complezenta, care nu se bazeaza pe o operatiune efectiva si nu are ca scop decat procurarea de credite valori trase fictiv pentru procurarea reciproca de lichiditatib) efecte de releu de scont, care sunt un fruct al unei multiplicari voluntare a efectelor care acopera o singura operatiunec) efecte de cavalerie, care se prezinta sub aspectul unui efect de comert, dar al carui tras este imaginar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Efect indoielnic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Efect indoielnic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Efect indoielnic. Definitiile termenilor despre Efect indoielnic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Efect indoielnic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Efect indoielnic.