Efect juridic

Definitie Efect juridic

Denumire generica data consecintelor produse in viata de relatie de faptele juridice (in sens restrans) si de actele juridice care, in limitele si in conditiile prevazute de lege, se bucura de eficacitate.Fiecare categorie de acte juridice produce efecte juridice proprii acelei categorii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Efect juridic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Efect juridic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Efect juridic. Definitiile termenilor despre Efect juridic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Efect juridic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Efect juridic.