Efect public

Definitie Efect public

In tranzactiile bancare si de bursa sunt denumite valori mobiliare sau bunuri mobiliare. Denumire generica data unor titluri care atesta fie o participare la capitalul social al unei societati comerciale, fie o datorie a statului, societatilor comerciale etc.Printre efectele publice se inscriu: - titluri de renta, - obligatiunile administratiilor publice si ale unor societati comerciale, - scrisurile funciare, - actiunile, - partile sociale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Efect public? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Efect public.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Efect public. Definitiile termenilor despre Efect public cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Efect public, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Efect public.