Efecte de primit

Definitie Efecte de primit

Creante generate in momentul in care clientii au acceptat o cambie sau au primit un bilet la ordin. Atat cambia cat si biletul la ordin sunt efecte comerciale, adica titluri negociabile care reprezinta creante decontabile, le vedere sau pe termen scurt, in beneficiul persoanelor care le poseda.Face parte din activele circulante, in categoria Avansurile acordate furnizorilor, subcategoria Clientii si conturile asimilate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Efecte de primit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Efecte de primit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Efecte de primit. Definitiile termenilor despre Efecte de primit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Efecte de primit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Efecte de primit.