Effective Reach

Definitie Effective Reach

Procentul de public tinta care primeste o frecventa de expunere eficienta, calculate in functie de numarul minim sau limitele ocaziilor de a vedea mesajul intr-o anumita perioada(ex.: 4+OTS sau 2-6 OTS) Daca se hotaraste ca publicul tinta are ocazia de a vedea reclama de 2-6 ori, atunci numarul efectiv al programului este procentajul atins intre 2-6 OTS.(vezi: Effective Frequency).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Effective Reach? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Effective Reach.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Effective Reach. Definitiile termenilor despre Effective Reach cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Effective Reach, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Effective Reach.