Efractie

Definitie Efractie

Modalitate de savarsire a unor infractiuni constand in fortarea incuietorilor sau violarea oricarui dispozitiv de inchidere etc. Efractia constituie o circumstanta agravanta in cazurile prevazute de lege (spre exemplu, furt calificat cand este savarsit si prin efractie).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Efractie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Efractie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Efractie. Definitiile termenilor despre Efractie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Efractie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Efractie.