egis    

Comunicate de presa si evenimente pe tema egis

  • egis. 207 de studenţi formaţi în cadrul proiectului “Stagii de pregătire practică, o șansă pentru viitorul tău – SPOT”

    egis

    Bucuresti - 14 December 2015

    Comunicat de CAMERA FRANCEZA DE COMERT SI INDUSTRIE IN ROMANIA

    ... egis , a organizat astăzi, o întâlnire cu presa pe tema stagiilor de practică în cadrul companiilor prin care se facilitează tranziţia tinerilor studenţi ...     comunicatul de presa

    Alte informatii despre: formare profesionala , posdru , ccifer , egis

    Vezi toate comunicatele de presa despre egis

    Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul egis.

    Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la egis. Informatiile despre egis cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul egis, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la egis, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.