Elasticitate incrucisata a cererii

Definitie Elasticitate incrucisata a cererii

Calcul care permite evidentierea amplorii si sensului variatiei relative a cererii unui produs A in raport cu variatia relativa a pretului altui produs B:Q1A: cererea (exprimata prin cantitatea Q) in perioada 1 ptr. produsul AQ0A: cererea in perioada 0 pentru produsul AP1B: pretul in perioada 1 pentru produsul BP0B: pretul in perioada 0 pentru produsul B.Daca valoarea coeficientului este pozitiva, produsele sunt substituibile (se pot inlocui, intrucat satisfac aceeasi nevoie), iar daca este negativa, produsele sunt complementare (se afla in relatie de asociere). Daca este nula, produsele sunt independente.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Elasticitate incrucisata a cererii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Elasticitate incrucisata a cererii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Elasticitate incrucisata a cererii. Definitiile termenilor despre Elasticitate incrucisata a cererii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Elasticitate incrucisata a cererii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Elasticitate incrucisata a cererii.