Elasticitate

Definitie Elasticitate

Capacitate a unei marimi de a se schimba cu usurinta. Raport care exprima o relatie intre variatia relativa a doua marimi economice (spre exemplu, cererea sau oferta de produse si pretul de vanzare, cheltuielile de consum si nivelul veniturilor). Se exprima, de obicei, sub forma de procent (sau coeficient) o elasticitate a cererii in functie de pret de e % semnifica faptul ca la o variatie a pretului de 1% (sau cu o unitate), cererea se modifica cu e % (cu e unitati).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Elasticitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Elasticitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Elasticitate. Definitiile termenilor despre Elasticitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Elasticitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Elasticitate.