eldon    

Comunicate de presa si evenimente pe tema eldon

 • eldon. Screenshot sistem CPM - Senior Software

  eldon

  Bucuresti - 11 September 2017

  Comunicat de Senior Software Agency

  ... eldon implementeaza CPM de la Senior Software, singurul sistem de bugetare cu functionalitati integrate de Business Intelligence, disponibil la nivel national. Impreuna cu serviciile complete de mentananta si suport oferite de Senior ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: senior software , eldon

  Vezi toate comunicatele de presa despre eldon

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul eldon.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la eldon. Informatiile despre eldon cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul eldon, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la eldon, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.