UN NOU DIRECTOR GENERAL LA ELECTROAPARATAJ

BUCURESTI - 18 iulie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Bucuresti, 18 iulie 2005 – La data de 13 iulie 2005, Consiliul de Administratie al companiei Electroaparataj l-a numit pe Adrian RUS in functia de Director General Executiv. Functia de Presedinte al Consiliului de Administratie va fi ocupata in continuare de Bogdan NISIPEANU.

La sfarsitul lunii iunie, Electroaparataj a fuzionat prin absorbtie companiile Electrotehnica, Aparataj Electric Titu si Romarta 2000. Companiile Electrotehnica si Aparataj Electric Titu s-au transformat in Sucursala Electrotehnica SA, respectiv Sucursala Aparataj Electric Titu SA.
In urma acestei uniuni, compexitatea elementelor care vizeaza strategia de afaceri a noii companii a crescut, aparand astfel necesitatea separarii functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General Executiv.

Adrian RUS, noul Director General Executiv al Electroaparataj a ocupat incepand cu anul 2002 si pana la 13.07.2005 pozitia de Director de Vanzari al Electroaparataj S.A.

"Vom spori valoarea companiei, angajandu-ne sa depasim asteptarile clientilor prin competenta pe fiecare segment al afacerii noastre. Principala noastra preocupare este de a crea si de a mentine parteneriate durabile cu toti clientii, parteneriate bazate pe incredere si performanta. Stim ca succesul partenerilor nostri si, implicit, al nostru este rezultatul respectarii promisiunilor", a declarat Adrian RUS, in noua sa calitate.

In urma separarii functiei administrative de functia executiva, Bogdan NISIPEANU, Presedintele Consiliului de Administratie, va coordona activitatea tuturor companiilor de profil electric din Grupul New Century Holdings, din care fac parte Electroaparataj, Imsat si UMEB.

“Voi incerca sa-mi concentrez eforturile indeosebi catre aspectele strategice legate de activitatea si de afacerile companiilor din Grupul New Century Holdings, dar mai ales catre o pregatire cat mai buna a acestora in vederea aderarii la Uniunea Europeana, in anul 2007”, a declarat Bogdan NISIPEANU.

Despre Electroaparataj

Despre ELECTROAPARATAJ

In urma fuziunii finalizate la sfarsitul lunii iunie, Electroaparataj a devenit liderul industriei electrotehnice romanesti.

Compania Electroaparataj desfasoara in prezent activitati de cercetare, proiectare, fabricare si comercializare de produse din domeniul aparatajului electric de joasa tensiune, componentelor auto, aparatajului de instalatii, reperelor realizate prin injectie mase plastice si presare termorigide. Din cifra de afaceri, 33 procente sunt reprezentate de export, iar 20 de procente de produsele destinate industriei auto.

Sucursala Electrotehnica are ca obiect de activitate proiectarea si producerea de echipamente pentru diferite aplicatii tehnologice de inalta complexitate, care asigura conversia energiei electrice, prin modificarea parametrilor sursei de alimentare sau transformarea ei intr-o alta forma de energie (mecanica, chimica, radianta, termica).

Activitatea scucursalei Aparataj Electric Titu este profilata pe aparataj electric de instalatii, pe injectie mase plastice, elemente de comanda si semnalizare, precum si produse auto.
Din anul 1997, Electroaparataj a devenit membru al grupului american de investitii New Century Holdings (NCH), acesta fiind unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, cu investitii de peste 3 miliarde de dolari in Europa de Est, din care peste 200 milioane de dolari au fost investiti in Romania.

Gabriela NICULAE
PR Officer
ELECTROAPARATAJ SA
021.209.5317