electron    

Comunicate de presa si evenimente pe tema electron

 • electron. Jumping Electron

  electron

  Cluj - Napoca, Cluj - 14 June 2012

  Comunicat de Finmouse S.R.L.

  ... electron, joc dezvoltat și publicat de Finmouse - mobile software development a fost lansat ieri pe platforma Android , în store-ul oficial Google ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: romania , android , joc , mobil , jumping , electron , finmouse

  Vezi toate comunicatele de presa despre electron

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul electron.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la electron. Informatiile despre electron cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul electron, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la electron, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.