Electronic Funds Transfer at Point of Sale

Definitie Electronic Funds Transfer at Point of Sale

Sistem folosit in mod curent in vanzarea cu amanuntul in care consumatorul plateste pentru achizitiile efectuate printr-un transfer electronic de bani din contul personal in contul magazinului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Electronic Funds Transfer at Point of Sale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Electronic Funds Transfer at Point of Sale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Electronic Funds Transfer at Point of Sale. Definitiile termenilor despre Electronic Funds Transfer at Point of Sale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Electronic Funds Transfer at Point of Sale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Electronic Funds Transfer at Point of Sale.