Electronic Point of Sale (EPOS) System

Definitie Electronic Point of Sale (EPOS) System

Un sistem in care conturile electronice sunt folosite penrtu a efectua tranzactiile intr-un debuseu cu vanzare cu amanuntul. Sistemele locale EPOS sunt conectate de obicei la un sistem computerizat, astfel incat datele de inventar pot fi tranferate intre magazin si biroul central, permitand automatizarea contabilitatii si reaprovizionarii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Electronic Point of Sale (EPOS) System? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Electronic Point of Sale (EPOS) System.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Electronic Point of Sale (EPOS) System. Definitiile termenilor despre Electronic Point of Sale (EPOS) System cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Electronic Point of Sale (EPOS) System, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Electronic Point of Sale (EPOS) System.