Electronic Retailing

Definitie Electronic Retailing

Utilizarea de catre consumatori a terminalelor computerizate in chioscuri plasate convenabil, pentru a cere informatii despre produse si apoi pentru a le comanda, utilizand carti de credit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Electronic Retailing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Electronic Retailing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Electronic Retailing. Definitiile termenilor despre Electronic Retailing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Electronic Retailing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Electronic Retailing.