Anamaria Prodan, o vedeta mai fericita si datorita tatuajelor

BUCURESTI - 29 ianuarie 2015

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Anamaria Prodan, o vedeta mai fericita si datorita tatuajelor. La aceasta concluzie se ajunge foarte usor daca ne gandim ca una din cele mai cunoscute femei din Romania este fan al tatuajelor cu animale, mai exact al celor cu broscute. Cea care impresariaza multi fotbalisti de succes din Liga I este pasionata de testoase, fapt pentru care si-a desenat pe corp nu mai putin de cinci astfel de animalute simpatice.

salon de tatuaje www.elegancetattoo.ro

Tattoo your life story!

Elegance Tattoo

Si asta nu este tot, pentru ca Anamaria Prodan Reghecampf mai are desenate pe corp un cod de bare, un soare, dar si numele sotului, antrenorul Laurentiu Reghecampf. Acum, si , dar este deschis si catre orice idee de infrumusetare a corpului cu ajutorul unui desen artistic.

Cu personal specializat pe toate modelele de tatuaje, inclusiv pe tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale si de mari demensiuni, garantam pentru calitatea serviciilor noastre prin ceea ce castigam de la o zi la alta, adica prin renumele care indica faptul ca reprezentam unul dintre cele mai profesioniste saloane de tatuaje din Bucuresti.

Nu exageram cu nimic cand expunem acest aspect, intrucat stim ca am investit fara nicio rezerva in calitatea aparaturii de tatuare, dar si in artistii ce se bucura de inalta calificare si recunoastere in domeniu. In plus, vrem sa va amintiti toata viata de salonul nostru ca de locul de unde ati plecat cu placere si cu o amintire frumoasa.

Raportul calitate-pret excelent, igiena stricta in spatiile de lucru si respectarea cu sfintenie a normelor in vigoare ale Ministerului Sanatatii ne impun in ochii clientilor nostri. Noi lucram numai cu manusi si ace sterile de unica folosinta care se desfac in fata clientului si cu tusuri vegetale care nu sunt alergice si nici toxice, si care au toate aprobarile.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elegance-tattoo/anamaria-prodan-o-vedeta-mai-fericita-si-datorita-tatuajelor