Salon de tatuaj in Bucuresti: Ellie White a intrat in “clubul” vedetelor cu tatuaje

BUCURESTI - 19 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Internet

Ellie White a intrat in “clubul” vedetelor cu tatuaje. Indragita cantareata romanca si-a facut nu demult primul desen pe piele, mai exact pe antebrat, unde a decis sa poarte pentru toata viata numele baietelului ei, Mihai Andrei. Si la Elegance Tattoo artistii nostri pot face aceste modele de tatuaje , dar si altele precum tatuaje-portret si 3 D, chinezesti, tribale, cu animale si de mari demensiuni.

"Tatto your life story"

Odata cu decizia ei de-a apela la un artist care tatueaza, Ellie White a intrat in randul altor cantarete celebre de la noi – Inna sau Delia Matache - care n-au rezistat tentatiei de a-si desena pe corp diferite simboluri.

Personalul nostru, recunoscut pentru frumusetea portofoliului, va asteapta intr-un spatiu ultracentral situat in apropierea centrului istoric al Bucurestiului si in care desenul pe corp reprezinta urmatorul motto: fiecare tatuaj trebuie sa se apropie de opera de arta. Toate aceste calitati artistice ale celor care lucreaza la salonul nostru sunt sustinute de calitatea aparaturii si a materialelor necesare tatuarii.

Numai la Elegance Tattoo puteti simti ce inseamna profesionalismul desavarsit si respectul pentru igiena atat de necesara intr-o astfel de activitate, care la noi respecta toate normele in vigoare impuse de Ministerul Sanatatii. Pentru a fi la standard ridicate, ne-am dotat cu aparatura de tatuat de ultima generatie si lucram numai cu manusi si ace sterile de unica folosinta care se desfac in fata clientului si cu tusuri vegetale care nu sunt alergice si nici toxice, si care au toate aprobarile necesare.

Mai multe detalii si informatii despre toate serviciile si ofertele dedicate tatuajelor puteti obtine la numerele 031.421.48.50, 0744.809.429, 0726.582.944 sau pe elegancetattoo.ro, locul unde eleganta si profesionalismul sunt la ele acasa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elegance-tattoo/salon-de-tatuaj-in-bucuresti-ellie-white-a-intrat-in-clubul-vedetelor-cu-tatuaje