Element al pasivului patrimonial

Definitie Element al pasivului patrimonial

Orice obligatie care face parte din patrimoniul unei persoane fizice sau juridice si orice sarcina care greveaza vreun element al activului acelui patrimoniu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Element al pasivului patrimonial? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Element al pasivului patrimonial.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Element al pasivului patrimonial. Definitiile termenilor despre Element al pasivului patrimonial cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Element al pasivului patrimonial, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Element al pasivului patrimonial.