Eleven    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Eleven

 • Eleven. Invitatie Universe of Beauty

  Eleven

  Bucuresti - 26 November 2010

  Comunicat de Leo & Leo

  ... Eleven vă invita în Universe of Beauty! Sâmbătă, 27 noiembrie 2010, începând cu ora 24.00, Club Eleven si Miss Universe Romania vă aşteaptă la un eveniment fascinant unde veţi întâlni cele mai frumoase fete din România. Moda, ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: frumusete , concurs , miss , oana paveluc , miss universe , moda , beauty

  Vezi toate comunicatele de presa despre Eleven

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Eleven.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Eleven. Informatiile despre Eleven cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Eleven, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Eleven, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.