Poze Elisabeta

 • Seventa din comedia TOC TOC

  Poza: Ziua Internaţională a Cafelei la Teatrul Elisabeta - comedia TOC TOC şi cafea cadou

 • Cristian Pomohaci, 16 decembrie

  Poza: Teatrul Elisabeta se impodobeste cu ritmurile colindelor stravechi, in interpretare exceptionala a artistului CRISTIAN POMOHACI

 • Elisabeta Rizea, o legenda adevarata, la Editura LiterNet.ro

  Poza: Elisabeta Rizea, o legenda adevarata, la Editura LiterNet.ro

 • Conferința dezbatere și lansarea cărții REGELE CAROI I IN OPERA REGINEI ELISABETA

  Poza: Conferința dezbatere și lansarea cărții REGELE CAROI I IN OPERA REGINEI ELISABETA

 • Cadouri surpriza si ropote de aplauze la Teatrul Elisabeta- comedia O Casnicie Linistita

  Poza: Cadouri surpriza si ropote de aplauze la Teatrul Elisabeta- comedia O Casnicie Linistita

 • Timbre din colectia Reginei Elisabeta a Marii Britanii si a printului Albert de Monaco vor fi expuse la EFIRO 2008

  Poza: Timbre din colectia Reginei Elisabeta a Marii Britanii si a printului Albert de Monaco vor fi expuse la EFIRO 2008

 • Teatrul Elisabeta nu merge in vacanta insa te trimite pe tine: Imbarca-te in cursa Europa Travel cu destinatia Turcia!

  Poza: Teatrul Elisabeta nu merge in vacanta insa te trimite pe tine: Imbarca-te in cursa Europa Travel cu destinatia Turcia!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul elisabeta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la elisabeta. Pozele pe tema elisabeta cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul elisabeta, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la elisabeta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la elisabeta.