Oktal.ro lanseaza superoferta Deal of the Day

BUCURESTI - 22 iunie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Magazinul online Oktal.ro lanseaza astazi o superoferta. Un singur produs la un pret exceptional va fi oferit zilnic in cadrul programului Deal of the Day

Oktal.ro lanseaza superoferta  Deal of the Day

In fiecare zi se va oferi un produs la un pret extraordinar. Acest produs este intotdeauna pe stoc (in numar limitat), este la un pret extraordinar, valabil o singura zi si nu se va repeta mai devreme de 30 de zile. “Deal of the Day” va fi anuntat pe blogul oktal (blog.oktal.ro) si va fi prezent pe prima pagina a siteului.

“Am observat ca exista un numar mare de persoane care viziteaza siteul nostru foarte frecvent. Fie sunt profesionisti in domeniul IT care lucreaza in departamentele de achizitii ale unor companii, fie sunt persoane care au cumparat deja din magazinul nostru si ne recomanda prietenilor sau sunt oameni pasionati de tehnologie si vor sa fie la curent cu noutatile in domeniu. Pe toti acestia noi dorim sa-i rasplatim cu aceasta oferta Deal of the Day. In orice moment exista pe Oktal.ro cel putin 20 de produse in promotie. Deal of the Day se va diferentia de acestea prin scaderea mult mai mare a pretului. Daca pentru o promotie obisnuita reducerea variaza intre 2 si 5%, in cazul Deal of the Day discountul va fi de minim 10% “ declara domnul Dan Dumitrescu, director executiv Oktal.ro

Viziteaza zilnic www.oktal.ro si verifica Deal of the Day. Poti avea norocul sa gasesti tocmai produsul pe care il cauti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elka-oktal-group/oktal-ro-lanseaza-superoferta-deal-of-the-day