OKTAL.ro striveste preturile la laptopuri - mega-promotie, de la 899 RON, luni, de la ora 12

BUCURESTI - 2 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie

Luni, 2 aprilie 2012, de la ora 12:00, magazinul online www. Oktal .ro lanseaza o mega-promotie fulger: notebook-uri de la toti marii producatori, la preturi de senzatie, toata saptamana, in limita stocurilor disponibile. Punctul culminant al promotiei este "vedeta colectiei" - un laptop HP la un pret incredibil pentru piata laptopurilor: doar 899 RON, pret despre care reprezentantii Oktal.ro afirma ca este cel mai mic pret al unui laptop nou comercializat vreodata in Romania.

Preturile sunt fara "stelute", fara conditii speciale. Nu se acorda vouchere de discount care sa oblige clientii sa cumpere produse mai scumpe, nu se ramburseaza TVA-ul la alte produse, nu sunt preturi realizate prin promotii cumulabile pentru mai multe produse, nu exista clauze care sa dezavantajeze clientii in orice fel. Tot in avantajul clientilor, exista totusi o regula: un singur produs din promotie comandat / client, pentru a oferi cat mai multor persoane sansa de a cumpara laptopuri atat de accesibile. "Pe scurt, preturi incredibil de mici, pentru toti utilizatorii de internet, fie ca au descoperit deja avantajele de a fi client Oktal.ro in cei 13 ani de existenta a magazinului, fie ca acum intra in contact cu noi pentru prima data", explica reprezentantii magazinului. "Am ales ziua de 2 aprilie si nu 1 aprilie, pentru a-i asigura pe cei ce afla de promotie ca laptopul HP la pret de 899 RON nu este o pacaleala”, au adaugat oficialii Oktal.ro.

Campania va include laptopuri din toate categoriile, atat pentru cei ce doresc dotari de baza la costuri foarte mici, cat si pentru cei ce au buget mai mare pentru o achizitie de inalta performanta. Totusi, exista o caracteristica ce va fi comuna tuturor laptopurilor din campanie: fie ele laptopuri entry-level, laptopuri pentru gameri sau laptopuri de business, toate vor avea discount, iar clientii le vor putea cumpara de pe Oktal.ro la preturi mai mici decat cele obisnuite. Desi Oktal.ro a pregatit stocuri consistente, este de asteptat ca numarul mare de clienti interesati de "a face un deal fulger" sa se "traduca" prin epuizarea rapida a stocurilor pentru unele produse, de aceea reprezentantii magazinului ii sfatuiesc pe vizitatori sa puna rapid produsele in cosul de cumparaturi si sa finalizeze comenzile, pentru a fi siguri ca nu vor rata ofertele. Comenzile pentru produsele din promotie pot fi realizate exclusiv online, nu se accepta comenzi telefonice, prin e-mail sau fax.

Oktal.ro vine in sprijinul clientilor si in ceea ce priveste finantarea achizitiilor: plata produselor se poate realiza inclusiv cu Card Avantaj, in maxim 10 rate fara dobanda, o facilitate usor de accesat pentru orice client, rapid si in maxima siguranta. Mai mult, orice laptop va fi livrat gratuit, atat in Bucuresti, cat si in alte localitati din Romania. Rapid este cuvantul de ordine: comanda rapida, plata rapida, creditare rapida, livrare rapida prin curier.

Oktal.ro garanteaza satisfactia prin promisiunea de returnare a banilor in cazul in care clientul, in maxim 30 de zile de la achizitie, doreste sa returneze un laptop sau netbook, nemultumit de preformantele acestuia - proces rapid si usor, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. De asemenea, Oktal.ro ofera "E-Service", un program complet gratuit care ii ajuta pe clienti sa economiseasca timp si bani. In perioada de garantie a produselor, clientii Oktal.ro pot completa online un formular, in cazul aparitiei unei probleme. Ulterior, un operator de service va prelua solicitarea si va contacta telefonic sau prin e-mail clientul. Preluarea produsului defect va fi efectuata de catre un curier trimis si platit de Oktal.ro, iar returnarea produsului la client va fi efectuata in aceleasi conditii favorabile pentru client.

Taguri: laptopoktal
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elka-oktal-group/oktal-ro-striveste-preturile-la-laptopuri-mega-promotie-de-la-899-ron-luni-de-la-ora-12