ComenziPC.ro anunta premiera “Jocul ELElor”

BUCURESTI - 4 martie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Piesa “Jocul ELElor” va rula in toata luna martie numai la ComenziPC, avand in rolurile principale doamnele si domnisoarele pasionate de calculatoare care prefera cumparaturile online in detrimentul aglomeratiei citadine. Premiera are loc de martisor iar debutul consta in tastarea adresei www.comenzipc.ro. Sexul frumos va fi rasfatat in jocul cumparaturilor cu 3% reducere pentru orice produs achizitionat in luna martie 2008. Discount-ul este oferit cu drag de barbatii din echipa ComenziPC care va doresc in unanimitate: “sa fiti fericite stimate doamne!”

ComenziPC.ro anunta premiera “Jocul ELElor”

“Jocul ELElor” se numeste piesa adresata in exclusivitate femeilor internaute, care vor beneficia de un discount de 3% din valoarea oricarui produs achizitionat in luna martie de la magazinul online ComenziPC.ro. Doamnele si domnisoarele sunt invitate sa dea frau liber cumparaturilor si sa isi reinnoiasca garderoba tehnologica odata cu venirea primaverii. Calculatorul prafuit poate fi inlocuit cu unul nou, performant si stralucitor, pe care un barbat l-ar cumpara cu 3% mai scump.  Da, ComenziPC.ro iubeste femeile pentru ca luna martie este luna sexului frumos!

De la 1 pana la 31 martie, femeile sunt rasfatate de catre barbatii din echipa ComenziPC. Tot ce trebuie sa faca este sa comande un produs – de la un simplu mouse, pana la un laptop (nu conteaza valoarea acestuia) – si beneficiaza de 3% discount. Reducerea de pret este insotita de toate gandurile bune pentru cele pe care le iubim, le dorim si care ne fac viata mai frumoasa. Stim ca discount-ul oferit nu este suficient pentru cat meritati voi, femeile. Dar este ceea ce putem face pentru a va arata respectul nostru si multumirea ca existati.

Orice doamna sau domnisoara care isi doreste un produs din cele pe care le comercializam este invitata sa il cumpere cu 3% mai ieftin pe tot parcursul lunii martie 2008.

Esti o EA? Atunci intra in “Jocul ELElor” la ComenziPC.ro!

Despre ELKA SYSTEMS

Despre ComenziPC.ro

ComenziPC.ro este un magazin online cu profil IT specializat in vanzarea de
calculatoare si este administrat de Elka Systems. Compania beneficiaza de o experienta de peste 10 ani in comercializarea calculatoarelor si a componentelor PC si este deja un furnizor de traditie pe piata IT din Romania. La ComenziPC.ro se pune accent pe calitatea serviciilor post-vanzare, consultanta oferita clientilor si relatia de colaborare cu acestia.
Sorina Dumitrescu - Marketing & PR Manager
Tel.: 021-222.1.999
office@elkasystems.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/elka-systems/comenzipc-ro-anunta-premiera-jocul-elelor