Restaurantul Thalassina cu specific elen lanseaza gradina de vara din centrul Capitalei

BUCURESTI - 7 iulie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Preparate din peste si fructe de mare din bucataria elena , muzica elena live, degustari de vinuri romanasti ,chiliene si argentiniene la Thalassina din str Povernei 22

Thalassina, o oaza a mediteranenei in centrul Bucurestiului

Bavar As Group organizeaza in data de 10 Iulie incepand cu orele 19 inaugurarea terasei de vara a restaurantului Thalassina, din Strada Povernei nr 22, sector 1 Bucuresti (intrarea din bulevardul Lascar Catargiu)

Petrecerea se va desfăşura începând cu orele 19 pe terasa de vară a restaurantul., terasa a carei capacitate este de 150 locuri
Va asteptam alaturi de noi să petreceti o seară frumoasa si relaxanta in restaurantul Thalassina.pe acorduri de muzica elena interpretata de solista Silviana Hagiu.

Bavar As Group-Event Planing & Organising
Ivon Placinta - General Manager, Tel 0762734852
ivon@bavar-group.com
www.bavar-group.com

Andreea Constantin-Pau –PR&Communication
andrea@bavar-group.com :Tel 0763798752

Despre Ellas Sea food

Restaurantul Thalassina din str Povernei 22 sect 1 Bucuresti cu intrare din Bdl Lascar Catargiu nr 2, este un restaurant cu specific grecesc deschis in decembrie 2007 , avand o capacitate de 60 locuri la interior si 140 in gradina ,va ofera o gama variata de preparate specifice bucatariei grecesti.Atmosfera este una cat se poate de relaxanta,oferindu-va locul ideal pentru intalnirile dumneavoastra de afaceri , pentru a lua cina cu prietenii sau pentru reuniuni speciale.Este deschis zilnic intre orele 12 si 23,30.
Str Povernei 22 sect 1 Bucuresti
tel 0314250950/51 - 0747775770
office@thalassina.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ellas-sea-food/restaurantul-thalassina-cu-specific-elen-lanseaza-gradina-de-vara-din-centrul-capitalei