elsaco    

Comunicate de presa si evenimente pe tema elsaco

 • elsaco

  Botosani, Botosani - 7 May 2013

  Comunicat de Elsaco Electronic s.r.l.

  ... elsaco trece într-o nouă etapă de dezvoltare și modifică identitatea de brand a companiei pentru a reflecta cu acuratețe poziționarea sa ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: eficienta energetica , elsaco

  Vezi toate comunicatele de presa despre elsaco

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul elsaco.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la elsaco. Informatiile despre elsaco cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul elsaco, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la elsaco, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.