eltorino    

Comunicate de presa si evenimente pe tema eltorino

 • eltorino. Pentru prima oara in Romania UN GRUP DE 7 MARIACHI @ EL TORITO // ZIUA MEXICULUI

  eltorino

  Bucuresti - 10 September 2014

  Comunicat de EL TORITO COMIDA MEX SRL

  In data de 17.09.2014, restaurantul mexican EL TORITO va gazdui, cea mai importanta sarbatoare din an – ZIUA INDEPENDENTEI MEXICULUI – DIA DE LA INDEPENDENCIA Pentru prima oara in Romania, la acest eveniment vor fi prezenti 7 mariachi, care ne v ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: eltorino

  Vezi toate comunicatele de presa despre eltorino

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul eltorino.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la eltorino. Informatiile despre eltorino cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul eltorino, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la eltorino, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.