eMasinaMea    

Comunicate de presa si evenimente pe tema eMasinaMea

 • eMasinaMea. eMasinaMea - solutia completa pentru intretinerea autovehiculului dumneavoastra

  eMasinaMea

  Bucuresti - 18 May 2011

  Comunicat de EXECUTIVE FLEET MANAGEMENT

  eMasinaMea este serviciul complet (revizii, reparatii, management accidente, anvlope, RCA, CASCO, inmatriculari, etc) pentru intretinerea autovehiculelor detinute de persoane fizice. Rezolvarea pentru orice situatie este la un apel telefonic distant ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: emasinamea

  Vezi toate comunicatele de presa despre eMasinaMea

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul eMasinaMea.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la eMasinaMea. Informatiile despre eMasinaMea cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul eMasinaMea, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la eMasinaMea, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.