Emblema

Definitie Emblema

Bun necorporal, semnul sau denumirea care deosebeste intreprinderile de acelasi gen (potrivit Legii 26/1990 privind organizarea si functionarea Registrului Comertului).Emblema este un mijloc de identificare pentru comerciant, este necesara din punct de vedere administrativ in scop de evidenta si control. Este folosita pe toate inscrisurile emanate de la comerciant: contracte, facturi, adrese sau chitante.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Emblema? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Emblema.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Emblema. Definitiile termenilor despre Emblema cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Emblema, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Emblema.