Emitent de valori mobiliare

Definitie emitent de valori mobiliare

persoana juridica (societate comerciala, regie autonoma, autoritate a administratiei publice centrale sau locale) care, in conditiile legii, a emis, emite sau intentioneaza sa emita valori mobiliare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Emitent de valori mobiliare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul emitent de valori mobiliare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la emitent de valori mobiliare. Definitiile termenilor despre emitent de valori mobiliare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la emitent de valori mobiliare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la emitent de valori mobiliare.