Empty Nesters

Definitie Empty Nesters

Cei aflati intr-un stadiu al ciclului de viata in care toti copii au crescut si au parasit caminul in mod tipic, empty nesters (cuibul gol) se afla in varful potentialului lor de castig si reprezinta o piata excelenta pentru calatorii, petrecerea timpului liber si bunurile sportive, bunurile de renovare a casei. Vezi Family Life Cycle (ciclul de viata familial).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Empty Nesters? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Empty Nesters.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Empty Nesters. Definitiile termenilor despre Empty Nesters cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Empty Nesters, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Empty Nesters.