Endless Chain Method

Definitie Endless Chain Method

Metoda de previziune in care agentul de vanzari pune intrebari fiecarui clinet sunat pentru a sugera numele altor cumparatori ai aceluiasi produs. Vezi Prospecting (previziune).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Endless Chain Method? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Endless Chain Method.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Endless Chain Method. Definitiile termenilor despre Endless Chain Method cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Endless Chain Method, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Endless Chain Method.