endocrinologie    

Comunicate de presa si evenimente pe tema endocrinologie

 • endocrinologie. Noutati in Medicatia Endocrina

  endocrinologie

  Bucuresti - 19 October 2015

  Comunicat de Tarus Media

  Cancerul de san are o incidenta in continua crestere peste tot in lume, reprezentand a doua cauza de deces corelat cu cancerul la femei. Datorita diagnosticului precoce si terapiei moderne, rata decesului cauzat de cancerul de san a scazut constant i ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cancer san , endocrinologie , cancer tiroidian , estrogeni

  Vezi toate comunicatele de presa despre endocrinologie

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul endocrinologie.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la endocrinologie. Informatiile despre endocrinologie cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul endocrinologie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la endocrinologie, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.