English Kids Academy îşi deschide un nou sediu în Sectorul 1 din Bucureşti

BUCURESTI - 5 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Pe data de 17 iulie 2017, English Kids Academy, divizia pentru copii și adolescenți a International House Bucharest, inaugurează cel de-al treilea sediu din București, în zona Victoriei-Ion Mihalache

EKA

EKA

Pe data de 17 iulie 2017, English Kids Academy, divizia pentru copii și adolescenți a International House Bucharest, inaugurează cel de-al treilea sediu din București, în zona Victoriei-Ion Mihalache, pe strada Postelnicului (la intersecția cu str. Clucerului), numărul 12, etajul 2, Sector 1. Prezent în România de 15 ani, creatorul standardelor de predare a limbii engleze în lume, oferă copiilor şi adolescenţilor cursuri eficiente pentru studiul limbii engleze, dar și cursuri de calificare a profesorilor de engleză pentru predarea limbii străine copiilor.

Sub deviza "Happy Learners are effective Learners" ("Cei care învaţă cu bucurie învaţă eficient"), EKA propune copiilor şi adolescenţilor un program cu rezultate concrete de asimilare a cunoştintelor de limba engleză.

Împletind experiența de predare de 65 ani a specialiștilor International House World Organisation cu teoria inteligențelor multiple definită de profesorul dr. Howard Gardner, la English Kids Academy copiii sunt expuși mai multor strategii de predare, iar abilitatea lor de învățare este dezvoltată.

În fiecare lecție se foloseste o gamă variată de activităţi prin care caracteristici ale diferitelor inteligențe se interconectează și astfel oferă o bază de conexiuni neuronale mai amplă pe care se poate dezvolta o învățare de calitate și mai ales o ȋnvăţare eficientă.

Rezultatele cursanților English Kids Academy vorbesc de la sine: 100% promovabilitate la examenele internaționale Cambridge KET, PET sau CAE, iar peste 79% dintre aceștia au obținut calificative Pass with merit si Pass with Distinction. Peste 90% dintre elevii care au suţinut examenele YLE (Starters, Movers, Flyers) au obținut punctaj maxim la proba de Speaking. Iată de ce, încă din 2016, Cambridge English Language Assesment a acordat EKA titlul de unul dintre cele mai bune centre de pregătire a copiilor din țară, cu "impact educațional excepțional".

English Kids Academy îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi să-și înscrie copiii la cursuri de engleză, chiar de la vârste mici, între 6 luni şi 4 ani. În cadrul programelor "Sing & Play" (6 luni – 2 ani), "Wiggle & Grow" (2 – 3 ani) şi "Laugh & Learn" (3 – 4 ani) se stimulează odată cu învăţarea limbii engleze și dezvoltarea timpurie a copiilor.

Programul Future Leaders pentru adolescenți și liceeni, le oferă tinerilor ocazia să cunoască diferite aspecte ale lumii profesionale, programul ajutându-i să își dezvolte abilități de gândire analitică, rezolvare de probleme, lucru în echipă sau susținerea unei prezentări, toate acestea într-un mediu care să le stimuleze în permanență creativitatea și spiritul inovator.

Cu ocazia lansării centrului nou, toate cursurile de engleză de vară pentru copii din strada Postelnicului beneficiază de un preț special, redus cu 50%.

Detaliile despre cursurile, acreditările şi realizările English Kids Academy pot fi găsite pe site-ul oficial, http://www.englezacopii.ro.