Revista Descopera a lansat ultimul numar e-paper in parteneriat cu enLife Media

BUCURESTI - 12 mai 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Revista Descopera apartinand trustului de presa Publimedia, publisher MediaPro a lansat varianta e-paper a numarului din Aprilie. Publicatia digitala poate fi vizualizata la adresa web: http://www.descopera.ro/revista-descopera

Revista Descopera a lansat ultimul numar e-paper in parteneriat cu enLife Media

Continuand seria publicatiilor digitale in varianta e-paper cu care a inceput in luna martie 2008, DESCOPERA, ofera unui public obisnuit cu gadgeturile new media online, posibilitatea de a fi rasfoita pe internet in mod similar revistei tiparite.

Solutia e-paper (electronic paper) este adresata editurilor si trusturilor de presa care pot translata si reconforma continutul editorial dar si spatiile de publicitate, cu avantajul ca ziarul sau revista virtuala pot contine de acum inserturi multimedia ( audio-video) si pot fi vizualizate de mult mai multi cititori, companiilor care desi au materiale de marketing tiparite, pot transmite catalogul sau brosura virtuala unui target mult mai specific si in acelasi timp agentiilor de media si advertising care pot tranzactiona spatii si machete de publicitate mult mai variate.

Despre enlife media

Mai multe informatii despre publicatiile e-paper dezvoltate de enLife Media puteti gasi pe adresa de web: http://www.mytraining.ro/epaper.htm

enLife Media este o companie consultanta si dezvoltare de platforme multimedia pentru marketing si comunicare online. In portofoliul conceptelor enLife Media se afla: www.mytraining.ro
(multimedia pentru educatie si business), www.my-news.ro, ( comunicare de news si evenimente).

PR enLife Media
office@mytraining.ro
0724.205.409
031.40.50.678/679