Ensight a participat la a 7-a Conferinta internationala de calitate a tarilor central si est-europene

BUCURESTI - 12 decembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Ensight Management Consulting a participat, in calitate de vorbitor, la a 7-a Conferinta internationala a tarilor central si est- europene pe tema “Programe Nationale de Calitate si Premii Nationale pentru Calitate – Calea spre o viata mai buna”, care s-a desfasurat la Iasi, in perioada 5-8 decembrie 2007.

Organizata de Asociatia Romana pentru Calitate , cu sprijinul Organizatiei Europene pentru Calitate (EOQ), Fundatiei Europene pentru Managementul Calitatii (EFQM) si Inspectoratului de Stat in Constructii, conferinta a avut drept obiectiv crearea unui cadru pentru schimbul de experienta privind programele de calitate, prezentarea celor mai bune practici in domeniul calitatii si prezentarea sistemelor moderne de management pentru cresterea eficientei companiilor.

Ensight Management Consulting a fost reprezentata la acest eveniment de Ion Ghimbovschi, consultant certificat in management (CMC) , care a prezentat lucrarea cu tema ”Simbioza intre Managementul Calitatii si Remodelarea proceselor de afaceri (BPR) ”, expunand modalitatile de eficientizare a proceselor de afaceri prin intermediul BPR.

„Conceptul de BPR consta in reorganizarea completa a procesului de munca si divizarea sarcinilor in scopul reducerii timpului si efortului. Proiectele BPR au ca rezultat reducerea considerabila a costurilor, a timpului necesar pentru derularea proceselor, cresterea semnificativa a eficientei serviciului clienti si a gradului de satisfactie a acestora”, a explicat Ion Ghimbovschi.

Cu acest prilej, au fost prezentate si rezultatele preliminare ale Primului Studiu National de BPR, realizat de Ensight, cu implicarea unui numar de aproximativ 350 de companii din industrii precum: servicii financiare, industrie grea si usoara, telecomunicatii, petrol si gaze, retail, energie si utilitati, IT, servicii profesionale etc. Rezultatele studiului vor fi transmise cu titlu gratuit tuturor participantilor.

Ensight a implementat proiecte de BPR la companii de top din industrii precum: energie si utilitati, servicii financiare, telecomunicatii, produse industriale.

Despre Ensight Management Consulting

Ensight Management Consulting este o companie de consultanţa în management având capital 100% romanesc şi o evoluţie continua din 2000. Compania este liderul local pe piata românească de consultanţă în management în termeni de cifră de afaceri şi număr de consultanţi. Ensight le oferă clienţilor săi soluţii integrate de business care sunt construite pe competenţe multidisciplinare (management, IT, finanţe, marketing, HR, achiziţii & logistică) şi vasta experienţă în mai multe industrii ca servicii financiare, utilităţi, energie şi petrol, media, sevicii profesionale, produse industriale, transport şi distribuţie.

Pentru informatii suplimentare:
Valeria Virlan
PR & Communication Executive
Ensight Management Consulting
Tel.: 031 4055468 ; 074 8037942

valeria.virlan@ensight.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ensight-management-consulting/ensight-a-participat-la-a-7-a-conferinta-internationala-de-calitate-a-tarilor-central-si-est-europene