Entelion Software a devenit Microsoft Certified Partner

BUCURESTI - 27 iulie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Entelion Software a devenit Microsoft Certified Partner la mai puţin de un an de la înrolarea în programul Microsoft Empower, special creat să sprijine companiile ce folosesc tehnologii Microsoft pentru a furniza soluţii software către Clienţi. Certificarea companiei s-a efectuat pe baza calificativului "Verified for Windows Server 2003" acordat aplicaţiei software Teamshare - un instrument pentru eficientizarea fluxului de informaţii în cadrul companiei.

Entelion Software a devenit Microsoft Certified Partner

Teamshare este o aplicaţie bazată pe tehnologie web ce eficientizează fluxul de informaţii în cadrul companiei. Aplicaţia creşte viteza şi acurateţea comunicării şi cooperării între angajaţi, departamente, nivele organizaţionale şi sucursale ale companiei, dar şi cu Clienţi, furnizori şi parteneri de afaceri.

Teamshare este deasemenea o modalitate utilă şi eficace de a partaja resurse în cadrul companiei - cunoştinţe, experienţă sau cursuri, cât şi de a creea şi administra proiecte, workflow-uri, rapoarte şi forumuri de discuţii.

Teamshare oferă o soluţie "cost-effective" pentru SME (small and medium entreprises) de a creşte eficienţa proceselor interne şi de a reduce costuri administrative indirecte şi neproductive. Aplicaţia oferă transparenţă, siguranţă şi profesionalism în comunicarea cu Clienţii, oferind astfel un avantaj competitiv.

Despre Entelion Software

Entelion Software oferă soluţii complete de comerţ electronic, magazine virtuale şi tranzacţii online pe Internet. Entelion deţine strategia, experienţa şi resursele necesare migrării afacerii dumneavoastră online, indiferent de profil, prin soluţii complete şi extrem de flexibile - servicii de design, suport şi găzduire de magazine virtuale pe serverele sale.
Marius Panait
Managing Partner

office@entelion.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/entelion-software/entelion-software-a-devenit-microsoft-certified-partner